Støtt Oss

Vil du være med å gi Hjelp til selvhjelp?


Vi søker ingen offentlig støtte eller gir skattefradrag for bidrag, da slike ordninger krever betydelig med administrasjon. Vi bestreber oss å med holde alle administrasjonsutgiftene i Norge på et minimum så all din støtte kan gå til å hjelpe Afrika. Vi baserer alt vårt arbeid på frivillig innsats og er så heldige og ha med oss dyktige og engasjerte personer til å utføre administrative oppgaver her hjemme, samt feltarbeid i Kenya. 


Kjøp kurver fra Kanini Women Group

Kjøper du kurver fra oss støtter du flere ting på en gang. Kvinnene som vever kurvene får anstendig betaling og overskuddet går tilbake til prosjekter i deres lokalsamfunn. Kurvene er dekorative og praktiske for både små og store. En gave med mening.  Besøk vår nettbutikk Kurvdamene.no


Generelle gaver

Bankkonto: 2801 19 29151 Hjelp til selvhjelp i Afrika, 1400 Ski.

Vipps:         12133 Hjelp til selvhjelp i Afrika


Bli vår Grasrotmottaker

En god måte å støtte arbeidet vårt i Kenya er å registrere deg som vår grasrotmottaker i Norsk-Tipping. Søk på org nr 992 500 425, Foreningen Hjelp til selvhjelp i Afrika - for å tilknytte.


Innsamling via Spleis på Facebook

Ønsker du å starte en spleis for å samle inn penger til et prosjekt, kvinner eller barn kan du gå inn på spleis.no. Der finner du veiledning i hvordan du går frem. 


Takk for din støtte!


Hvordan komme i kontakt med oss?


Navn og adresse:

HJELP TIL SELVHJELP I AFRIKA

Sanderveien 23

1400 Ski


e-mail: post@selvhjelpiafrika.org


Leder:

Kirsten Markhus Underland

e-mail: kirsten.underland@hotmail.com

tlf: +47 90919631


Bankkonto:

Sparebanken Sør kontonummer :

2801 19 29151


Org.nr: 

992 500 425

Du kan betale med Vipps.


VIPPS - 12133